KUVA: Anna Verikov

Ajatuksia laidasta laitaan, mutta monesti liittyen jollain tavalla ortodoksisuuteen. Olen ortodoksi ja pappi, mutta en kirjoita siinä ominaisuudessa, että mielipiteeni edustaisivat ortodoksisen kirkon virallista kantaa. (Toistaalta en ole omasta mielestäni myöskään kirjoittanut mitään sellaista, joka olisi jotenkin kirkon opetuksen vastaista.)
Kenties on parempi vain todeta, että tässä eräs Andrei vuodattaa ajatuksiaan kirjalliseen muotoon toisten ihmisten luettavaksi.

Olkaa hyvä!

torstai 6. elokuuta 2009

Terveisiä Paraisilta

Tämä on nyt se kuuluisa Airiston satama ja lomakeskus. Täällä on tullut vietettyä useamman kerran aikaa nuoruusvuosina. Pilvet jäivät mukavasti tuonne taakse... Turussa sataa ja Airistolla paistoi aurinko :)

Veneilevät vieraat ovat maalanneet paattinsa nimen Airiston kallioihin. Liza on nyt melkein kuin Liisa, joten sen vuoksi hän tuossa istuskelee.

Pikkupikkuserkut Anni ja Elisabet leikkivät vanhalla palosammuttimella kera Aleksanterin avustuksen. Itse asiassa tuolla samalla pumpulla olen minäkin joskus tuossa iässä leikkinyt....historia toistaa itseään.

Vettäkin satoi. Tämä kuva on otettu kaverina pihalta läheltä partiokämppää. Olimme juuri onnistuneet keräämään kanttarelleja, kun rupesi hieman vihmomaan. Aarre taitaa löytyä keskeltä peltoa tällä kertaa, vaikka sieniä oli enimmäkseen pellon reunalla.